maandag 10 december 2012

"W.I.P....................."

Bij veel quilters kom je het tegen..........aan tig projecten tegelijk aan t werk, of misschien niet mee bezig maar in ieder geval nóg niet af.
Vriendin vroeg afgelopen week, jij mag toch van Jasper pas aan t volgende beginnen als er weer 1 af is?????  Ja Ja was dat maar zo, maar van de week eens gekeken waar ik nu mee bezig ben.

Met de Jelly Roll Ruby van Moda een quilt voor een klein meisje wat in November geboren is. (Top is klaar)


Met de Layer Cake Martinique  van Moda een 10min- Block-quilt. (Top is gedubbeld)


Van de stoffen die over waren van de Pemberley maak ik Dorry's Leftovers. (Top zit in elkaar maar ik wil nog stitcheries op de witte 6-kanten)


Van rood-witte stoffen heb ik naar een oud voorbeeld van een Amish patroon ook een quilt in de maak. Aan deze heb ik onderweg in het vliegtuig naar Amerika en Canada gewerkt. (Top zit in elkaar, ben met een rand eromheen bezig)


En als laatste The Farmers Wife quilt. Bij deze wil ik proberen om hem een beetje een oude uitraling te geven, ik hoop dat het met tips die Jeannet gaf het me een beetje gelukt is.( Alle benodigde 83 blokken zijn klaar, nu nog aan elkaar:))

Nu MOET er dus eerst hier iets van afgemaakt worden!!ps: W.I.P=Work in progress

1 opmerking:

  1. Gut, ik vraag me af wie die vriendin is? Haha.. nou ja, ik twijfel er niet aan of je krijgt alles af hoor... en ik snap ook wel dat al die lapjes roepen :)

    BeantwoordenVerwijderen