maandag 3 september 2018

AWS (11)


De 4 sterretjes waren een beetje klein
maar goed te doen hoor.
Toen het blok in elkaar zat zag ik pas
dat bij het middelste vierkant de afbeelding
niet goed geknipt is omdat als het hele blok
straks op-de-punt staat de bloem niet meer
goed staat. Ik heb een donkerbruin
vermoeden dat ik het zo laat.

8 opmerkingen:

  1. Tjsa dilemma's in het quiltersleven. Heb je een mooi blokje gemaakt, zitten de pietepeuterige sterretjes er netjes op maar is het midden stuk niet gekanteld geknipt. Ik ken het gevoel LOL

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik met een schuine blik naar het blok kijk soort het me niet. Ik zou het zo laten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja hoor, kan best....kijk maar eens in je tuin. Niet alle bloemen groeien recht omhoog, ook de dwarse exemplaren mogen er zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die sterretjes.... ja heel klein, dus even prutsen. Ik heb het patroon 25% verkleind, dus nog meer prutsen. Maar geduld loont.
    Dat bloemetje..... tja.…. ik zou me er ook aan storen denk ik. Zelf zou ik een goed lapje knippen en dat er overheen appliqueren, maar dat is denk ik niet zo jouw ding :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi blok, met die mini sterretjes. Ik zou het zeker laten zitten, dat middenvierkantje. Als je het blok bekijkt zoals het geplaatst gaat worden, dus op de punt, dan is er helemaal niets mis mee. De bloem komt gewoon vanuit de linker hoek. 🤗

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh...dat zijn wel hele kleine sterretjes!!! Maar wel erg leuk, het hele blok trouwens. En het midden, tsja, gewoon lekker zo laten, Yvonne heeft een goed punt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi blok, mooie kleurencombinaties. En ik ben het ook met Yvonne eens, ook in de natuur is niet alles perfect, het hoort er nu gewoon bij, maakt de quilt straks des te charmanter.

    BeantwoordenVerwijderen